Home » Të ndryshme » Ah, Ndjeshmëria e Humbur!… (M. Fet’hullah Gylen)

Një pjesë e shkurtër e shkëputur nga ligjëratat e Fet’hullah Gylen, ku theksohet rëndësia e namazit, adhurimit dhe përjetimit të fesë me ndjeshmëri dhe emocion, duke e nxjerrë praktikimin e fesë nga korniza sipërfaqësore.

– Namazi është shtylla e fesë.
– Ndjeshmëria e vizitorëve të Qabes
– Deri ku mund të arrihet me shpirtra të vdekur?
– Përpjekja dhe vullneti për të dalë nga përjetimi sipërfaqësor i fesë
– Edhe një herë Bismillah
– Cilësitë e arkitektëve të pranverës që po presim ne dhe i Dërguari i Allahut

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up