Home » Ligjerata Islame » Abdullah ibn Huzafetu’s-Sehmi

Një pjesë e shkurtër shkëputur nga ligjëratat e M.Fethullah Gylen, ku tregohet vendosmëria dhe moslëkundja e Abdullah ibn Huzafetu’s-Sehmi ndaj ekzekutimit me vdekje…

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up