Home » Ligjerata Islame » A mund ta thoni me ndërgjegjet tuaja?…

Një pjesë e shkurtër dhe prekëse në lidhje me dashurinë dhe dëshirën ndaj Allahut, shkëputur nga një ligjëratë e M.Fet’hullah Gylen…

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up