Home » Të ndryshme » 06 | Ma bëj hallall (Hakkını Helal Et) | Film Islam me titra shqip

Murati është një person i cili fiton të ardhura me dredhi të ndryshme. Pasi del nga burgu shkon për te xhenzja e babai i tij, i cili dikur e kishte braktisur Muratin dhe të ëmën e tij. Edhe babai i Muratit fitonte para nëpërmjet mashtrimeve e dredhive.

Askush nga personat prezent nuk ia bën hallall hakun babait tashmë të ndjerë. Pas këtij momenti, Murati e merr veten në pyetje dhe zgjedh rrugën e teubes.

Niset drejt një udhëtimi të gjatë për të gjetur të gjithë personat të cilëve u kishte hyrë në hak.

Film islam me titra shqip
——-

Geçimini her türlü hileli yol ile kazanan Murat, hapishaneden çıktıktan sonra annesi ve kendisini terkeden babasının cenazesine gider. Babası da Murat gibi geçimini dolandırıcılık, hırsızlık sayesinde sağlamakta idi. Cenazede kimse babasına hakkını helal etmemiştir. Bu durum üzerine kendini sorguya çeken Murat tövbe yolunu seçer. Hakkını yediği kim varsa onlardan helallik almak için uzun bir maceraya başlar. Geçimini her türlü hileli yol ile kazanan Murat, hapishaneden çıktıktan sonra annesi ve kendisini terkeden babasının cenazesine gider. Babası da Murat gibi geçimini dolandırıcılık, hırsızlık sayesinde sağlamakta idi. Cenazede kimse babasına hakkını helal etmemiştir. Bu durum üzerine kendini sorguya çeken Murat tövbe yolunu seçer. Hakkını yediği kim varsa onlardan helallik almak için uzun bir maceraya başlar.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up